Illuminata Girl

Illuminata Girl hoofdfotoGeboren: 09-06-2011

Kleur: Cremello pinto white

Geslacht: merrie

Afstamming: S.Z. Vincenzo (V) x R.F. Illuminata (M)

 

 

Illuminata Girl is haar officiële naam. In de dagelijkse wandelgangen draagt zij de naam Luna. Luna is geboren in 2011 en werd in April 2013 door ons aangekocht. Zij is een nakomeling uit de combinatie Illuminata x S.Z. Vincenzo. Zowel vader als moeder behaalde beide eerste premies en eerder ook het Europees Kampioenschap.

Luna heeft een uitermate vriendelijk karakter. Kan het met alles en iedereen goed vinden. Een fijn gezelschap in de grote kudde.

In juli 2013 besloten we haar mee te nemen naar de keuring. Daar werd ze met een 1e premie, en als prachtige tweede geplaatst. De jury sprak van een mooie bouw van deze merrie. Samen met haar bijzondere kleurstelling: cremello bont met blauwe ogen is zij een geweldig paardje voor de fokkerij. Juli 2015 werd Luna op de Falabella keuring veterinair volledig goedgekeurd. Met een prachtige score wist zij haar eerste premie wederom waar te maken. Inmiddels heeft zij ons al een vijftal gezonde nakomelingen gegeven. Al haar kinderen hebben eveneens een bijzondere kleurstelling en hetzelfde lieve karakter. Wij zijn trots op haar.